За Нирети

Нирети е съвкупност от млади, амбициозни и способни програмисти и дизайнери. Всеки от нас е специалист в сферата си - обединява ни желанието да създаваме качествени продукти и трайни връзки с клиентите си. Ние можем да Ви предложим и изпълним продукт създаден специално за Вас, който да улесни управлението на бизнеса Ви и да го представи в нова светлина в крак с модерните технологии. На мнение сме, че софтуерните продукти трябва да служат на дейността на фирмата, а не фирмата да се нагажда спрямо възможностите на предлаганите на пазара решения.

 

Какво предлагаме

 

В Нирети предлагаме изработка на всякакъв тип софтуерни продукти, от изграждане на вече абсолютно задължителния за всяка фирма уеб сайт, през сложната система за управление на дейността Ви, до онлайн магазина, който да реализира фактическа печалба.

 

Защо да изберете нас

 

Ние имаме над 8 годишен опит в програмирането и ясна представа в каква насока се развиват технологиите. Освен работата ни в IT сферата, имаме и богат опит в областта на производството и услугите. Наши консултанти са тесни специалисти в сферата на транспортните услуги, ресторантьорството, хотелиерството, медицинските услуги и много други. Ние не само можем да създаваме софтуерни решения, но и ще ви консултираме и напътстваме при процеса на дефинирането им. Опитът ни е научил как да проектираме работата си гъвкаво и с поглед към бъдещето с цел да сме максимално ефективни, когато след време Вие имате нужда от доразвиване на продукта си.

 

Nerd alert!

За тези от Вас, които имат по-задълбочени познания с програмната терминология, ето повечето технологии с които ние си служим:
xhtml/html, css, javascript, jQuery, json, xml, flash, xsl, php, mysql, c, c++, c#, java, objective-c

 
  Phone+ 359 889 436 480   E-mailofficeatniretidotcom   English