Софтуер според нуждите на Вашия бизнес

Нирети е създадена от програмисти. Това прави големите и сложни проекти не само предизвикателство за нас, но и удоволствие. Ние можем да Ви предложим най-добрата си експертиза в разработването на цялостен софтуерен проект, където скоростта и сложната функционалност са изискване. Въпреки, че онлайн технологиите все повече напредват, в много случаи, за по-големи и тежки предприятия е по-подходящо да се изгради вътрешна информационна система, инсталирана на местен сървър която да осигури сложна функционалност и обмен на данни по-бързо и ефиктивно. Предимствата на този тип системи са:

  • скорост при изпълнение на задачите и обмена на данни
  • информацията се съхранява на местно ниво и обменът и е стриктно контролиран
    (което естествено не означава, че използвайки онлайн решения, има риск за информацията Ви, но все пак трябва да се има предвид, че при тях, тя все пак е 'някъде там')
  • възможно е да се интегрират външни устройства, като баркод четци и различни видове датчици, чрез които информация да постъпва автоматично
  • възможно е използването на по-сложни функционалности за генерирането на сложни графики, като 3d например
  • изпълнението на задачите не зависи от интернет скорост и интернет доставчици
  • за Вас, ние ще разработим точно тази функционалност, от която имате нужда
  • ние няма да ви таксуваме за копие на продукта, той ще е Ваш и ще можете да го инсталирате на неограничен брой компютри с неограничен брой потребители
Microsoft .NET Sun Java Apple Objective-C 

Технологиите, които използваме за изработката на desktop софтуерните продукти са Microsoft C#, Sun Java и Apple Objective-C. В Нирети предлагаме и изработката на мобилни приложения за iPhone и iPad, където Objective-C е основната технология, която се използва.

Свържете се с нас

Относно: *
Вашето име: *
И-мейл: *
Телефон:
Съобщение: *
 
  Phone+ 359 889 436 480   E-mailofficeatniretidotcom   English